Maatschappelijk recyclen

Doordat grondstoffen schaars worden, is de tijd nu meer dan rijp om te kiezen voor de toekomst. Een belangrijke pijler hierin is tot bijna 100% hergebruik van recyclingmaterialen die vrijkomen in deze moderne economie. Maak de wereld schoner en leefbaarder.

Riwald Recycling kiest voor de toekomst en de maatschappij.
Transport kan groener. Daarom ook leggen zij intern de focus op duurzaamheid door te kiezen voor 2 elektrische wagens binnen hun wagenpark en transport van hun eindproducten over het water.

Riwald Recycling geeft mensen een goede kans om te slagen op de arbeidsmarkt door mensen met een beperking of met een arbeidsverleden een kans te geven.

Ook het nastreven van de juiste certificering is voor Riwald Recycling een belangrijk speerpunt binnen de werkzaamheden. Zo is Riwald Recycling milieu ISO 14001 gecertificeerd, zijn waar nodig de werknemers in bezit van VSA en is de organisatie MRF gecertificeerd. Als een van de enige bedrijven in Nederland beschikt Riwald Recycling over vergunningen om op een verantwoorde manier lege munitie te mogen verwerken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is waar het om draait bij Riwald Recycling, elke dag bezig zijn met de toekomst met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan een leefbare wereld.